"Vuur en fermentatie vormen het hart van Atelier Gist, een gemoderniseerde schuur waar grote glasramen de omringende velden naar binnen trekken. U zit aan de eettoog rond de open keuken en ziet hoe chef Jason de grill en houtskool met gevoel bedwingt. Die robuuste grillsmaken laat hij mooi nuanceren met frisse zuren en Japanse smaakmakers. Zo wordt filet van hert boven de binchotan gerild en op smaak gebracht met koji. Een volle rundsjus van het karkas, rode kool en fijnpittige crème van rode biet en vijg benadrukken de natuurlijke power van deze topproducten. De voorgestelde natuurwijnen en zelfgemaakte kombucha geven dit creatieve smaakspektakel extra diepgang." - Guide Michelin
Topchef Jason Spinoy en gastvrouw Laurence ontvangen u in hun restaurant Atelier Gist in Geraardsbergen en leren je aan de hand van enkele van hun fijne gerechten de veelzijdigheid van de OVUN kennen.
Koud roken, grillen, pizza, BBQ en dessert komen allemaal aan bod.
We starten om 11u en eindigen rond 14:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag.
Wie ter plaatse of in de week na de workshop een OVUN bestelt krijgt de workshop terugbetaald
fotos: Arnout Bracke