Boef! Boardroom by day, chefs by night: Jongens aan de stoof. Proeven, genieten, spelen, puur, delen, eerlijk, lekker, goesting...
Christophe Vergult & Tom Grymonprez
Zij leren je aan de hand van enkele van hun fijne gerechten de veelzijdigheid van de OVUN kennen.
Koud roken, grillen, pizza, BBQ en dessert komen allemaal aan bod.
OP HET MENU (met aangepaste wijnen)
Oester chipotle room
Pizza : courgette, bottarga, stracciatella
Pizza: droge worst, schapenkaas, dragon
Pizza : courgette, bottarga, straciatella
Gelakte aubergine, sesam, miso, yoghurt, sjalot
Pijlinktivis paprika lam
Gerookte yoghurt, kerstomaat, longhaas, aardappel
Cannelés Bordelais, ananas, sabayon
--
We starten om 11u en eindigen rond 14:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag.
Wie ter plaatse of in de week na de workshop een OVUN bestelt krijgt de workshop terugbetaald!